Find behandling for urinrørsbetændelse

Urinrørsbetændelse er en seksuelt overført sygdom, som ofte smittes sammen med klamydia.

Symptomer på urinrørsbetændelse er differentierer mellem mænd og kvinder. For mænd kan det være hyppigere samt smerte ved vandladning, udflåd og spidsen af penis kan være rød og hævet.

Hos kvinder kan symptomerne være smerter i bækken og mave, smerter ved samleje samt en øget mængde udflåd.

Der er, som mange andre seksuelt overførte sygdomme, diverse risici forbundet ubehandlet urinrørsbetændelse. Det er derfor vigtigt, at man regelmæssigt bliver tjekket for seksuelt overførte sygdomme, uanset om man tror man er udsat for smitte eller ej.

Urinrørsbetændelse kan blive behandlet med antibiotika eller penicillin, og kuren varer fra engangebehangling til en uge.

På Diskretbehandling forsøger vi hele tiden at finde kilder til pålidelig information på internettet. Derfor har vi valgt en hjemmeside der har eksisteret siden 2002, og hjælper mænd og kvinder med urinrørsbetændelse hurtigt, diskret og professionelt.

På nedenstående link kan du kan læse mere om forskellige behandlingsmuligheder.

Dette er en informerende hjemmeside om diverse, måske tabubelagte, tilstande. Vi har valgt en kilde til pålidelig information om sundhed på internettet. Hverken vi, eller de hjemmesider vi henviser til, erstatter en fysisk konsultation hos din læge.