Behandling mod for tidlig udløsning

For tidlig sædafgang er en lidelse, som er mere almindelig, end de fleste går og tror – faktisk lider hele 23% af verdens mandlige befolkning under det. Det gør det mere almindeligt end impotens. For tidlig sædafgang er også kaldet præmatur ejakulation, og det er defineret som intervaginal ventetid på under 2 min. I daglig tale betyder det, at man har sædafgang under 2 minutter efter påbegyndt samleje.

Det er dog en meget tabubelagt lidelse, hvilket gør det svært for mænd at tale om og dermed gøre noget ved. Dertil er det også meget individuelt, hvor længe den enkelte mand synes er en acceptabel tid.

Her på Diskretbehandling forsøger vi hele tiden at finde kilder til pålidelig information på internettet. Derfor har vi valgt en hjemmeside der har eksisteret siden 2002, og hjælper mænd med præmatur ejakulation hurtigt, diskret og professionelt.

På nedenstående link kan du kan læse mere om hvilke muligheder der er.

Dette er en informerende hjemmeside om diverse, måske tabubelagte, tilstande. Vi har valgt en kilde til pålidelig information om sundhed på internettet. Hverken vi, eller de hjemmesider vi henviser til, erstatter en fysisk konsultation hos din læge.