Svamp – rammer både kvinder og mænd

Svamp i skeden er en ret almindelig ting, som op mod 75% af alle kvinder vil få i løbet af deres liv. Svamp i skeden opstår oftest på grund af en gærsvamp, og symptomerne kan vise sig som tørhed og kløe, smerte ved samleje og vandladning, samt irritation ved endetarmsåbningen.

Det er ikke en seksuelt overført sygdom, på trods af at den findes hyppigere hos seksuelt aktive kvinder. Bemærk, at skedesvamp ikke er det samme som skedekatar.

Nogel kvinder har tendens til tilbagevendende skedesvamp, på trods af antibiotikabehandling, og dertil kan en række andre sygdomme forøge risikoen for infektion.

Her på Diskretbehandling forsøger vi hele tiden at finde kilder til pålidelig information på internettet. Derfor har vi valgt en hjemmeside der har eksisteret siden 2002, og har hjulpet kvinder med overgangsalderen hurtigt, diskret og professionelt.

På nedenstående link kan du kan læse mere om de forskellige behandlinger.

Dette er en informerende hjemmeside om diverse, måske tabubelagte, tilstande. Vi har valgt en kilde til pålidelig information om sundhed på internettet. Hverken vi, eller de hjemmesider vi henviser til, erstatter en fysisk konsultation hos din læge.