Behandling for skedekatar (skedebetændelse)

Skedekatar er en betændelsestilstand, som opstår når man har ubalance i bakterie miljøet i skeden. Det er en helt almindelig lidelse, og som det anslås at cirka en tredjedel af alle kvinder vil blive ramt af i deres liv. Det er ikke en kønssygdom, men det er mere udbredt blandt seksuelt aktive kvinder. Bemærk at skedekatar og svamp i skeden ikke er det samme.

Skedekatar kan vise sig som øget udflåd i en grøn eller brunlig farve, ofte akkompagneret af en ubehagelig lugt. Dertil kan der være gener som kløe og svie.

Her på Diskretbehandling forsøger vi hele tiden at finde kilder til pålidelig information på internettet. Derfor har vi valgt en hjemmeside der har eksisteret siden 2002, og hjælper kvinder med skedekatar hurtigt, diskret og professionelt.

På nedenstående link kan du kan læse mere om de forskellige behandlinger.

Dette er en informerende hjemmeside om diverse, måske tabubelagte, tilstande. Vi har valgt en kilde til pålidelig information om sundhed på internettet. Hverken vi, eller de hjemmesider vi henviser til, erstatter en fysisk konsultation hos din læge.