Hjælp til rygestop med rygestop piller

Det kan være rigtigt svært at kvitte smøgerne, også selvom man rigtig gerne vil.

Der er mange fordele ved rygestop, blandt andet forlænget levealder, forbedret smags- og lugtesans, forbedret økonomi, og ikke mindst nedsat risiko for en lang række alvorlige sygdomme. Ca. 85% af dem der ryger dagligt, ville ønske de aldrig var startet.

Fordelingen mellem mænd og kvinder der ryger, er nogenlunde lige, og det er anslået at ca. 17% af befolkningen mellem 17 og 75 år ryger dagligt.

Der er mange forskellige måder at blive røgfri på, bl.a. plastre, tyggegummi, sugetabletter og receptmedicin. Få mennesker kan stoppe med at ryge uden videre, men mange har brug for hjælpemidler, der gør overgangen lettere. Der er dog også forskel på disse, da de fleste rygestop produkter, såsom plastre, tyggegummi og sugetabletter indeholder nikotin, og derfor skifter man bare et produkt ud med et andet, i stedet for at overkomme afhængigheden.

Her på Diskretbehandling forsøger vi hele tiden at finde kilder til pålidelig information på internettet. Derfor har vi valgt en hjemmeside der har eksisteret siden 2002, og hjælper mænd og kvinder med rygestop med receptmedicin hurtigt, let og professionelt.

På nedenstående link kan du kan læse mere om forskellige behandlingsmuligheder.

Dette er en informerende hjemmeside om diverse, måske tabubelagte, tilstande. Vi har valgt en kilde til pålidelig information om sundhed på internettet. Hverken vi, eller de hjemmesider vi henviser til, erstatter en fysisk konsultation hos din læge.