Overgangsalder – hormonbehandling

Overgangsalderen er en betegnelse for den periode kvinder gennemgår, når det stopper med at menstruere og dermed ikke længere kan blive gravide. Denne overgang foregår typisk når kvinder er mellem 45-55 år, men selvom dette er det mest almindelige, kan overgangsalderen sagtens foregå både tidligere og senere.

Overgangsalderen kan indebære både hedeture, hovedpine og humørsvingninger, og kan derfor være til stor gene for kvinden.

Overgangsalderen kan behandles med hormonterapi, hvor man kan bruge cremer, plastre, tabletter eller implantater til at lette overgangen.

Overgangsalderen er en helt naturlig periode i alle kvinders liv, og varer i gennemsnit ca. 4 år. Der er mange forskellige symptomer på overgangsalderen, såsom førnævnte, men mindsket sexlyst, angst og hjertebanken er heller ikke ualmindeligt.

Her på Diskretbehandling forsøger vi hele tiden at finde kilder til pålidelig information på internettet. Derfor har vi valgt en hjemmeside der har eksisteret siden 2002, og har hjulpet kvinder med overgangsalderen hurtigt, diskret og professionelt.

På nedenstående link kan du kan læse mere om de forskellige behandlinger.

Dette er en informerende hjemmeside om diverse, måske tabubelagte, tilstande. Vi har valgt en kilde til pålidelig information om sundhed på internettet. Hverken vi, eller de hjemmesider vi henviser til, erstatter en fysisk konsultation hos din læge.