Bliv behandlet for Mycoplasma genitalium

Mycoplasma genitalium er en bakterieinfektion, der ofte bliver sidestillet med urinrørsbetændelse og skedebetændelse hos henholdsvis mænd og kvinder.

Symptomerne minder meget om gonoré og klamydia, og kan derfor være svær at diagnostisere. Lige som klamydia, kan Mycoplasma genitalium i værste fald føre til infertilitet – derfor er det vigtigt at blive testet, hvis mistanken om smitte opstår.

Både mænd og kvinder kan blive smittet, men selvom sygdommen er forholdsvis ny, og den, som sagt, er svær at kende fra klamydia, bliver begge sygdomme behandlet med antibiotika.

Her på Diskretbehandling forsøger vi hele tiden at finde kilder til pålidelig information på internettet. Derfor har vi valgt en hjemmeside der har eksisteret siden 2002, og hjælper mænd og kvinder med Mycoplasma genitalium hurtigt, diskret og professionelt.

På nedenstående link kan du kan læse mere om forskellige behandlingsmuligheder.

Dette er en informerende hjemmeside om diverse, måske tabubelagte, tilstande. Vi har valgt en kilde til pålidelig information om sundhed på internettet. Hverken vi, eller de hjemmesider vi henviser til, erstatter en fysisk konsultation hos din læge.