Impotens behandling (potenspiller)

Impotens er noget mange mænd lider af – faktisk er det estimeret til omkring 200.000 mænd i Danmark alene. Selvom det ikke er farligt eller skadeligt, kan det skabe ubehagelige og pinlige situationer.

Der er mange forskellige måder at behandle impotens, lige fra naturmidler, samtaleterapi og rådgivning til receptmedicin til injektioner i penis, penisproteser.

Chancen for at få impotens stiger med alderen, men der er mange andre ting der også har indflydelse, f.eks. stress, nervøsitet eller andre livsstilsrelaterede ting.

Hvis du kender årsagen, bliver det nemmere at finde en løsning der virker.

Her på Diskretbehandling forsøger vi hele tiden at finde kilder til pålidelig information på internettet. Derfor har vi valgt en hjemmeside der har specialiseret i behandling af impotens, og som siden 2002 har hjulpet mænd med impotens på professionel, diskret og fortrolig vis.

På nedenstående link kan du kan læse mere om de forskellige behandlinger.

Dette er en informerende hjemmeside om diverse, måske tabubelagte, tilstande. Vi har valgt en kilde til pålidelig information om sundhed på internettet. Hverken vi, eller de hjemmesider vi henviser til, erstatter en fysisk konsultation hos din læge.