Herpes behandling

Herpes er en af de hurtigst spredende seksuelt overførte sygdomme i Danmark, specielt fordi det er en af de sygdomme med færrest symptomer.

Herpes ses ofte i form små blærer der udvikler sig til sår, kombineret med influenzalignende symptomer. Når man først er smittet med Herpes vil smitten altid være i kroppen, det er dog ikke ensbetydende med at man ikke kan leve et helt almindeligt liv.

For at behandle herpes kan man benytte sig af antivirale tabletter. Man bruger ikke antibiotika, da man, som sagt, ikke kan kurere herpes helt – virussen vil være latent i kroppen fremover.

Her på Diskretbehandling forsøger vi hele tiden at finde kilder til pålidelig information på internettet. Derfor har vi valgt en hjemmeside der har eksisteret siden 2002, og hjælper mænd og kvinder med Herpes hurtigt, let og professionelt.

På nedenstående link kan du kan læse mere om forskellige behandlingsmuligheder.

Dette er en informerende hjemmeside om diverse, måske tabubelagte, tilstande. Vi har valgt en kilde til pålidelig information om sundhed på internettet. Hverken vi, eller de hjemmesider vi henviser til, erstatter en fysisk konsultation hos din læge.