Hårtab – Piller mod hårtab

Hårtab er en helt almindelig ting der sker for mænd i hele verden, hele tiden. Ca. 90% af alle mænd der lider af hårtab har arvet det. Nogle mænd starter med at tabe håret i en tidlig alder, mens det for andre kan være i en sen alder. Ca. hver 5. mand begynder at tabe håret i 20’erne, mens næsten hver 3. oplever det i 30’erne og i 40’erne er det næsten hver 2. mand der lider af hårtab. Altså er det en helt almindelig lidelse, som mænd hele tiden oplever.

Hårtabet kan begynde med at tindingerne bevæger sig længere og længere tilbage, at håret generelt begynder at bliver tyndere, eller at håret på isen forsvinder, og der udvikles en såkaldt “måne”.

Der er flere muligheder, hvis man står i en situation hvor man ønsker at begrænse sit hårtab, eller helt undgå det. Der er både hårtransplantationer, plasma terapi, og receptmedicin, der kan hjælpe de der ønsker det.

Her på Diskretbehandling forsøger vi hele tiden at finde kilder til pålidelig information på internettet. Derfor har vi valgt en hjemmeside der har eksisteret siden 2002, og hjælper mænd med hårtab hurtigt, diskret og professionelt.

På nedenstående link kan du kan læse mere om en mulighed.

Dette er en informerende hjemmeside om diverse, måske tabubelagte, tilstande. Vi har valgt en kilde til pålidelig information om sundhed på internettet. Hverken vi, eller de hjemmesider vi henviser til, erstatter en fysisk konsultation hos din læge.