Gonoré behandling

Gororé er en seksuelt overført sygdom, som har stigende forekomst i Danmark. Den er dog stadig relativt sjælden, og dertil er den nem at behandle.

Når det er sagt, er den til gengæld relativt svær at opdage, da der er ret få symptomer, og dertil kan disse minde om mange andre sygdomme. Det er dog vigtig at få behandlet gonoré så hurtigt som muligt, da der kan være en række konsekvenser hvis sygdommen er i kroppen for længe.

Både kvinder og mænd bliver smittet med sygdommen, men selvom kvinder har større chance for at få sygdommen ved ubeskyttet sex, ser man oftere sygdommen hos mænd.

Her på Diskretbehandling forsøger vi hele tiden at finde kilder til pålidelig information på internettet. Derfor har vi valgt en hjemmeside der har eksisteret siden 2002, og hjælper mænd og kvinder med gonoré hurtigt, diskret og professionelt.

På nedenstående link kan du kan læse mere om forskellige behandlingsmuligheder.

Dette er en informerende hjemmeside om diverse, måske tabubelagte, tilstande. Vi har valgt en kilde til pålidelig information om sundhed på internettet. Hverken vi, eller de hjemmesider vi henviser til, erstatter en fysisk konsultation hos din læge.