Behandling af blærebetændelse

Blærebetændelse er en helt almindelig ting, som mange kvinder lider under hver dag. Følelsen af vandladning når man har blærebetændelse, sammenlignes ofte med en brændende fornemmelse, eller som at tisse glasskår.

Blærebetændelse bliver behandlet med antibiotika, og kuren skal som regel tages over en periode på en uge.

Der er mange forskellige årsager til at man får blærebetændelse. Det kan være allergener, længerevarende brug af kateter, eller som følgesygdom til f.eks. diabetes.

Når man kender årsagen til man får blærebetændelse, er det nemmere at undgå denne i fremtiden, og dermed undgå at få blærebetændelse igen.

Her på Diskretbehandling forsøger vi hele tiden at finde kilder til pålidelig information på internettet. Derfor har vi valgt en hjemmeside der har eksisteret siden 2002, og har hjulpet kvinder med blærebetændelse nemt, hurtigt og professionelt.

På nedenstående link kan du kan læse mere om de forskellige behandlinger.

Dette er en informerende hjemmeside om diverse, måske tabubelagte, tilstande. Vi har valgt en kilde til pålidelig information om sundhed på internettet. Hverken vi, eller de hjemmesider vi henviser til, erstatter en fysisk konsultation hos din læge.